gDaniel Roxin  Mircea chelaru Mircea Dogaru

"Disparitia romanilor de pe fata pamantului va fi un pas inainte!"    Friedrich Engels

https://youtu.be/XeYoGZKWd2w

Cum manipuleaza istoricii mioritici documentele istorice:

Va amintiti cum si-au exprimat bucuria romanii in decembrie 1989 (cand si-au taiat ca prostii craca de sub picioare)? Comparati cu fetele posomorate ale acestor iobagi ce flutura cica "drapelul Romaniei". Este evident ca "unica poza" (mai sa fie!) a "maretului eveniment" -adica fake-ul "marii uniri" - a fost falsificata de istoricii romani prin schimbarea culorilor. Drapelul Romaniei nu a avut niciodata trasele pe orizontala, precum drapelul maghiar.

Am solicitat Ministerului de Externe al Romaniei (care in fapt e un minister al gestionarii slugarniciei fata de licuricii lumii) o luare de pozitie fata de acest aspect. Stimatii domni nu raspund! De ce? Pentru ca este evident ca pe 01.12.1918 a avut loc o anexiune armata si fortata a Transilvaniei la Regatul Romaniei. De ce altfel ar fi trebuit sa "treaca batalioanele romane carpatii"?

Treceti batalioane romane Carpatii  La arme cu frunze si flori V-asteapta izbinda, v-asteapta si fratii Cu inima la trecatori Ardealul, Ardealul, Ardealul ne cheama Nadejdea e numai la noi Saruta-ti copile parintii si fratii Si-apoi sa mergem la razboi. 'Nainte! 'Nainte spre marea Unire, Hotarul nedrept sa-l zdrobim Sa trecem Carpatii, ne trebuie Ardealul De-o fi sa ne-ngropam de vii. Cu sabii facuram Unirea cea mare Spre Alba cu totii porneam...
 

In poza originala alb/negru vedem culoarea mijlocie a drapelului mai inchisa la culoare. (Sanki; cica pe alb/negru, albastru ar fi mai deschis decat galbenul - spun ANAListii romani cu "expertiza"). Deci, cu certitudine taranii timorati de "batalioanele romane" fluturau drapelul Transilvaniei (albastru-rosu-galben cu trasele orizontale), ca semn ca doreau autonomia, si nicidecm "unirea" cu Vlaho-Moldova. De altfel culorile albastru, rosu si galben au fost intotdeanuna culorile celor trei natiuni transilvane: secuii, ungurii si sasii. Romanii nu au fost in Ardeal decat niste iobagi (sclavi) fara drepturi cetatenesti. Iar apucaturile de slugoi raman in gene si nu dispar, doar pentru ca ti-ai tras BMW in fata garsonierei de bloc.

1918 albajulia faken

 

istoria secreta a geto-dacilor Află ADEVĂRUL! Daniel Roxin

 

ISTORIA REALA A "ROMANIEI"

Romanii trebuie sa inteleaga ca Transilvania, a fost si va ramane pamant unguresc. Iar privitor la Moldova si Valahia, ele au fost fondate in sec. 11 de catre Ungaria si au cazut cu timpul sub ocupatie otomana. Acest lucru il invata orice elev in occident in scoala sau deschizand un atlas geografic, precum acesta din Germania (anul 2002).

AtlasRum

"Rumanii" si Romii au fost adusi ca forta de munca ieftina din Bizant si au avut doar statut de jobagi fara drepturi cetatenesti. Documente desecretizate releva faptul ca 30% din populatia acestor teritorii (de etnie romana) era si in anii 1938 ANALFABETA. Specimenele "cu maneaua in sange" nu au inrudire genetica cu "Getii" blonzi ("Geto-Dacii" sunt o ineptie inventata de istoricii valahi, cum ai spune "germano-turcii").

  istoria geto-dacilor Află ADEVĂRUL! Daniel Roxin

Getii=Gotii, si Sarmitii (SARMI-segetuza! "sighetul marmatiei",sziget/szeget=insula/cetate in limbaMAGHIARA!!!), care erau popoare nordice ce foloseau scrierea runica. Vezi inscriptiile runice pe tezaurul (chipurile dacic) "Closca cu pui" de la Pietroasele, prezentat la muzeul de istorie asa incat sa nu se vada inscriptia runica!

pietroaselering


Urmasii acestor Goti/Geti/Gepizi/Sarmiti... sunt SECUII de azi, care folosesc in continuare scrierea runica, si care au fizionomie ariana/nordeuropeana - spre deosebire de romanii valahi/latini/bizantini (si nu "daco-romani"...adica "strutzo-camila"), care se aseamana turcilor. Iar afinitatea romanilor la "manele", cat si mentalitatea si potentialul spiritual care a adus Romania din 1989 in halul de azi, desconspira radacina genetica arabeasca a natiei corupte si indolente ce e invatata sa-si apere "saracia si nevoile" prin technica "capul plecat sabia nu-l taie".

runen

 

"Dacia" a fost o provincie LA SUD DE DUNARE chiar si in anul 395 D.C. Traian a purtat razboaiele dacice pe aceste teritorii, fiind invins de catre Geti/Goti. Fizionomia Geti/Gotilor de pe arcul de triumf din Roma, este fizionomia ariana "gen. Johannis" si nicidecum cea a unor iobagi mioritici daci/sud-banateni.

DACIAw

Masoneria pasoptista a inventat: "Romania", "Balada Miorita", "originea latina" si alte tampenii istorice invatate in scolile comuniste si "progresiste" de azi.

Transilvania TREBUIE retrocedata proprietarului de drept: Statul Maghiar.

Parlamentul Romaniei trebuie sa accepte ADEVARUL ISTORIC!!!

 istoria geto-dacilor Află ADEVĂRUL! Daniel Roxin

Cand Televiziunea Germana ZDF a postat pe net pe 01.12.2018 titlul "Romania sarbatoreste 100 de ani", cetateanul german Emil Hurezeanu (ce printre altele este si Ambasador al Romaniei la Berlin) a protestat promt ca la 1.Dec.1918 nu ar fi avut loc o "alipire" a Transilvaniei, desi cantecul "Treceti Batalioane Romane Carpatii" dovedeste tocmai ca nu a fost doar "alipire" (termen deloc tendentios) ci chiar o anexiunea armata.

Desigur, prostanacii fuduli vor aprecia aceasta "iesire patriotica", fara sa inteleaga ca statul german, prin acest truc, i-a ridicat mingea la fileu urmatorului candidat german la Presedentia Romaniei din 2024, iar prin "replica la replica" (pre-planificata acestei actiuni), in tot spatiul german (Elvetia, RFG, Austria) s-au postat zeci de articole ce-l contrazic pe domnul Ambasador si la care "autoritatile romane" acum nu au mai dat replica ... neavand argumente. Deci 3-0 ptr. Germania.

Pe de alta parte, ministrul Melescanu latra la URS(S) folosind vizavi de Crimeea termenul anexare. Oricum e de apreciat faptul ca M.A.E. nu s-a simtit lezat de titlul (de 7 ori mai mare decat cuvantul "alipire"):

"Romania sarbatoreste 100 de ani!"... Pai, parca invatasem ca ne tragem de la Burebista de acum 2500 de ani... Hm... Vad ca autoritatile romane fac progrese; accepta istoria cum este prezentata in occident.

romania100 engl

"Together" mioarelor, ca asta va e limba oficiala... (Cer scuze, ovinelor, ca astea au coloana vertebrala). V-a prostit cineva din exterior cu logoul asta, sau e creatie mioritica? Cat de bou trebuie sa fii, ca sa faci o campanie prin care dai de inteles lumii ca tara ta sarbatoreste 100 de ani ...de existenta. Strainii "celebrating" un singur tel cu privire la Romania: to get her . Si de ce nu?

  istoria geto-dacilor Află ADEVĂRUL! Daniel Roxin     Ambasada Romaniei din Berlin Ambasador Hurezeanu

Si in afara de asta, de ce-si baga M.A.E. si Ambasada din Berlin coada, daca tot autoritatile mioritice sustin ca:

maeistoricDa, in arhivele MAE-german exista documente franco-germane, in care se subliniaza tolerarea teritoriului artificial roman ca zona tampon ce blocheaza -in interes occidental- contactul slavilor rusi cu cei balcanici. Mergeti si cautati, ca nu e treaba mea sa va dau gratis informatii mura-n gura, domnilor romani. (Atentie! In arhivele germane perele trebuie cautate la prune.)

Iar daca un general roman apare la TV si sustine ca

"Ucraina este un stat artificial ce trebuie faramitat de vecini",

https://youtu.be/-nB5OtfWz-U

atunci, de ce nu s-ar putea face acest lucru si cu "Romania" (click aici), ca in imaginea din headerul sitului... "sa le ramana si romanilor doua orase, sa-si faca acolo pom de iarna" (citez un general al armatei* romane). *Armata romana, adica baietii astia care de la Brancoveanu, Tepes, Mihai V,Antonescu si pana la Ceausescu si-au tradat mereu conducatorii.

Transilvania = Pamantul lui Dumnezeu : ERDe (Pamant) Eli (Dumnezeu) ERDELY nu "ardeal".

 istoria geto-dacilor Află ADEVĂRUL! Daniel Roxin
Toate muzeele de istorie din occident arata ca Transilvania nu a fost pamant romanesc.

museu istorie

In 1940 Parlamentul Romaniei a acceptat, semnat si ratificat cedarea a ca. o jumatate din Transilvania statului maghiar. Practic printr-un compromis politic, Romania a primit jumatate din ceea ce nu i-a apartinut. Dupa tradarea Reichului German la 23.08.1944, de catre romani, prin armistitiul din 1947 Ardealul a revenit in intregime Romaniei.

Insa prin recunoasterea Forumului German ca succesor in drept al Deutsche Volksgruppe (organizatie nazista) si retrocedarea" dupa 1990 a bunurilor organizatiei naziste confiscate prin decret regal, si nu "abuziv de catre comunisti", Romania a incalcat acest armistitiu din1947, incat nu se mai poate prevala de el nici cu privire la granitele actuale!

Parlamentarul german Willy Wimmer deja a sesizat Parlamentul UE asupra

"problemei nerezolvate a granitei romano-ungare".

https://youtu.be/9rBpanmjcOY

Toti romanii (de buna credinta = ne-nationalisti ) care au inteles aceste lucruri si doresc sa ne ajute, se pot inscrie in miscarea noastra discreta. Pentru a primi un password de acces, trebuie - ca prim pas - sa explici de ce este posibil ceea ce vezi in imaginea ultima de jos si sa trimiti explicatia la emailul: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Bineinteles ca raspunsul ii depaseste pe acei iobagi mioritici (cu cetatenia inscrisa ca adjectiv in pasaport si nu ca stat, cum se proceda cand Romania era independenta 1960-1989), care iobagei dresati sa linga si azi cizmele neamtzului, aplauda ca tontii cand noul guvernator UE (ptr zona economica "Romania") Herr Johannes ii dezveleste statuia vechiului guvernator al Transilvaniei "unchiul Sam-uel de Brukakatal". Ptr acesti romanasi aici ceva mai pe intzelesul lor: https://www.youtube.com/watch?v=WCKiqrcfceE


 

3unghi

 istoria geto-dacilor Află ADEVĂRUL! Daniel Roxin Dr. Mihai Popoescu

Andrei Tinu Autoritatea Cetatenie - Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie Andrei Tinu

Adevărul despre România Adevărul despre România Adevărul despre România SRI sevriciul informatii